Stenskottsfilm - Ett stenskottsskydd och lackskydd

 

Skydda din bil med en paint protection film

PPF (Paint protection film) kallas även stenskottsskydd och är en transparent och optiskt klar skyddsfilm som finns i flera olika utföranden. Stenskottsfilm finns i både blankt och matt utseende beroende på vilken som passar dig bäst. Filmen är speciellt framtagen för din bil för att skydda mot stenskott, repor, blästring och andra skador. Filmen fungerar även som en lackskydd och ger dig fördelarna som vattenavvisande yta även kallad hydrofobisk yta.

PPF - Slitstark lackskydd för bilen

Visste du att flera av världens biltillverkare övergår till vattenbaserad lack vilket medför att lacken blir extra känslig mot skador som till exempel stenskott. Därför är en stenskottsfilm (PPF) en bra investering för din bil för att bibehålla lacken i bra skick. Stenskottsfilmen skyddar din bil år efter år med lång hållbarhet.

Lackskyddet är även en bra investering vid leasing av bil då restvärdet bevaras då skicket håller sig väl.

PPF filmer utvecklas ständigt och idag är marknaden fullt utav olika fabrikat som skiljer sig en del åt. Det som främst skiljer sig är finishen, hållbarheten och skyddet.

Kungälvs solfilmscenter har noga inspekterat en rad olika fabrikat för att hitta det bästa skyddet för din bil. Vi använder oss av Ultrashield serien tillverkad av Platinum Window Films. Ett marknadsledande stenskottsfolie och lackskydd till din bil.

Vanliga monterings områden är bland annat motorhuv, stötfångare, strålkastare, dörrar, trösklar och även hela bilen.

Stenskottskydd med en avancerad teknologi

Stenskottsfilmen från Platinum Window films är speciellt tillverkad för att tåla daglig stryk som till exempel blästring, repor och stenskott som kommer från trafiken. Ultrashield bibehåller sin finish genom sin självläkande och vattenavvisande egenskaper. Den speciella coatingen på ytan gör att smuts och damm inte fäster sig lika hårt på bilen och underlättar vid tvätt.

Är du intresserad av att få stenskottsskydd på din bil? Kontakta oss för kostnadsfri offert

Vi monterar PPF på flesta bilmärken som till exempel Audi, BMW, Tesla och m.fl.

Exklusiv PPF med Ultrashield

Ultrashield är en transparent skyddsfilm som skyddar bilens utsatta områden mot stenskott, repor och skador. Filmen är optisk klar med hög blank finish för så original utseende som möjligt. Ultrashield har en lång hållbarhet, är självläkande och har en vattenavvisande yta. Den kommer dessutom med hela 8 års garanti. Ultrashield är valet för dig som vill ha en lyxig och exklusiv PPF.

Montering med lång garanti tid - PPF i Göteborg, Kungälv & Stenungsund

Vi hjälper er med montering utav PPF och stenskottsfilm i Göteborg, Kungälv, Stenungsund, Uddevalla och Trollhättan med omnejd.

Priser för PPF 

HALV FRONT (FRÅN 9000KR) HEL FRONT (FRÅN 11.000KR) HELA BILEN (FRÅN 13.000KR)
Hel motorhuv Hel motorhuv Hel motorhuv
Strålkastare Framskärmar Framskärmar
Stötfångare fram Strålkastare Strålkastare
  Stötfångare fram Stötfångare fram
  Backspeglar Backspeglar
    Bagagelucka
    Bakskärm
    Sidokjolar
    Tak

Priser ovanför är enbart prisexempel. Priser varierar från bilmodell till bilmodell. Paket kan även skräddarsys.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)