Solfilm till fastigheter

Att skaffa tonade rutor och solskydd till hem, arbetsplats, hus, villa eller fastighet är ett effektivt sätt att kunna blockera skadliga uv-strålningar och få ett bra värmeskydd. I dagens moderna filmer finns det i stort sätt osynliga filmer som har väldigt hög värmereducering och man har ingen inverkan på fastighetens utseende. En solfilm kan monteras på både villor, lägenheter eller t.ex lokaler.


Frostad film.
En film som monteras på insidan av glasrutan och ger ett frostat glas utseende. Bra sätt att snygga till glasrutorna eller för insynsskydd. Dessa filmer har ingen värmeskydd utan är enbartavsedda för utseende och insynsskydd.

Speglande film.
Filmen monteras på insidan av glasrutan eller utsidan beroende vilken typ av glas som det skall monteras på. Ger ett speglande utseendet utifrån och bra sikt samt optik inifrån ut. Ger bra bländningskydd, värmeskydd och insynsskydd beroende på vilken mörkhetsgrad man väljer.


Det finns mängder utav olika lösningar på värmeproblem och för att få bästa råd och hjälp, så är du välkommen att kontakta oss direkt för rådgivning. Berätta vilket problem du har och vad du önskar uppfylla med filmen. Du når oss på 072-245396 eller [javascript protected email address]